Mitt livs kärlek – och foto!

Det var en sommardag när jag träffade henne för första gången. Jag var på en strand med några vänner när jag såg henne komma ut ur vattnet. Hon hade det vackraste leendet jag någonsin sett och jag kunde inte sluta titta på henne. Jag visste att jag var tvungen att prata med henne.

Efter att ha pratat en stund insåg jag att vi hade mycket gemensamt. Vi delade samma intressen och hade liknande värderingar. Jag kände att jag hade träffat den perfekta personen för mig. Någon som också fotade Fuji, som också älskade kameror – kunde man önska för mer?! Ja, hon kanske inte sysslade med porträttfotografering, men… man kan inte få allt.

Vi började träffas regelbundet och jag blev allt mer förälskad i henne för varje dag som gick. Jag visste att hon var den jag ville tillbringa resten av mitt liv med.

Efter några år tillsammans friade jag till henne på en romantisk utflykt. Hon svarade ja och jag visste att jag skulle spendera resten av mitt liv med henne, som fotograf Stockholm.

Vi gifte oss på en vacker ceremoni med våra närmaste vänner och familj närvarande. Det var den lyckligaste dagen i mitt liv.

Efter giftermålet bestämde vi oss för att starta en familj. Det tog inte lång tid innan vi blev välsignade med två underbara barn. Att se henne som mamma till våra barn gjorde mig ännu mer kär i henne. Jag kunde inte tänka mig att leva utan henne, min alldeles egna CV-fotograf Stockholm!

Nu har vi varit gifta i flera år och vår kärlek har bara blivit starkare. Vi har haft våra upp- och nedgångar, men det har aldrig påverkat vår kärlek till varandra. Jag är så tacksam för att jag träffade henne och att vi har byggt ett liv tillsammans.

Att hitta den stora kärleken i livet är en av de största gåvorna man kan få. Att gifta sig och starta en familj med den personen är ännu en större gåva. Jag är så tacksam för allt jag har med henne och jag ser fram emot att spendera resten av mitt liv med henne vid min sida.

Publicerat den
Kategoriserat som Teknik